01-09-11

Terug na twee keer weer weg

DSC07277.JPGLang geleden dat ik hier nog geweest ben. Nee, mijn liefde voor de States is niet bekoeld, alleen kunnen mijn prioriteiten nogal eens schommelen. Ik zou graag berichten over mijn laatste reis (mei 2011) naar Washington DC, met zijn Mall, Witte Huis en Exorcist-trappen. En niet te vergeten, het fantastische Kennedy Center waar ik met open mond naar Follies zat te gapen. Bernadette!

Daarna kwam New York aan de beurt, verhuld in de mist. Elke avond schuilen in het theater: Adams Family (Bebe!), Spiderman, How to Succeed in Business Without Even Trying, Anything Goes... Een memorable reis, in menig opzicht. Ondanks de eurocrisis blijft de dollar uitzonderlijk laag. Dat maakt van de States een relatief goedkoop vakantieoord, zeker als je in groep reist.

Daarvoor (januari 2010) deed ik weer Utah en Las Vegas aan, gevolgd door het onvermijdelijke New York waar een ijswind als een mes door me heenging. Nee, januari 2010 was niet de beste periode om de grote appel te bezoeken: veel Broadwayshows hadden er de brui aan gegeven, met dank aan de grote recessie, terwijl het nieuwe seizoen nog niet was begonnen. De kou was niet te harden, en de feestgeest terug in de fles.  


13:29 Gepost door Jean Lievens in new york | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.